Team MAZE Voices & Friends

Help slachtoffers aardbeving

Opgehaald

1.718
85% bereikt van het totaalbedrag € 2.000
Afgesloten Je kunt niet meer doneren

Met MAZE Voices zijn we enorm geraakt door de enorme verwoesting die de aardbevingen in Turkije en Syrië hebben veroorzaakt. Daarom organiseren we op 2 maart 2023 een benefietconcert om geld op te halen voor de 555-actie voor de slachtoffers, voor noodhulp en wederopbouw.

Plaats: het auditorium van Het Nieuwe Instituut, Museumpark 25, 3015 CB Rotterdam. Hartje museumkwartier, schuin tegenover Museum Boijmans Van Beuningen.

We zijn heel blij met twee sponsors: Het Nieuwe Instituut stelt het auditorium gratis ter beschikking, en Stichting Eduvox betaalt de technicus. Natuurlijk doen alle artiesten belangeloos mee. Zo gaat alles wat we ophalen direct naar de hulpactie! Het concert is van 19.00 tot 20.30, en later binnenkomen kan.

Op de avond treden twee vocal groups op, Stacked (facebook) en Voice Over (facebook). Daarna komt singer-songwriter Géonne Hartman (die ud-speler Nazeer Abdulhai vervangt, die helaas wegens ziekte niet kan komen). En tenslotte zal MAZE de avond afsluiten. Het idee voor deze benefiet kwam maandag 20 februari, na de twee zware naschokken, en in vier dagen staat het er. Fantastisch wat we in zo'n korte tijd kunnen bereiken!

We verkopen geen tickets, maar vragen iedereen om direct te doneren op 555 via onze team-pagina. Dat kan ter plekke, en ook online - met de 'doneer' knop!